Schrijfwedstrijd Boekenweek met als thema: Liefde in Heemstede – Liefde in Bennebroek

De Boekenweek is dit jaar van zaterdag 9 t/m maandag 18 april en heeft als thema: Ode aan de eerste liefde. Boekhandel Blokker organiseert i.s.m. de Historische Vereniging Heemstede-Bennebroek (HVHB) een schrijfwedstrijd.

Het thema van de schrijfwedstrijd is: Liefde in Heemstede – Liefde in Bennebroek. Schrijf een verhaal waarin jij de liefde in of voor Heemstede of Bennebroek beschrijft. Dat kan op allerlei manieren: je eerste liefde, de liefde voor een gebeurtenis of object, liefde op school, liefde op straat, enz.

De voorwaarden voor de schrijfwedstrijd zijn:

Schrijf een verhaal of gedicht van maximaal 1000 woorden.
Lever het aan per mail of lever het af in de winkel.
Een handgeschreven tekst is helaas niet mogelijk.
Voorzie de tekst van naam, adres, woonplaats, emailadres, telefoonnummer en leeftijd.
Lever het werk uiterlijk zaterdag 14 mei 2022 in.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Voor vragen; info@boekhandelblokker.nl of 023 5282472
Het mooiste verhaal of gedicht zal beloond worden met een boekenbon van € 150,-en de 2de prijs is een boekenbon van € 100,-. De 3de prijs een boekenbon van € 50,-.De jury bestaat uit Jaap Verschoor (HVHB), Ramy El-Dardiry (inwoner en schrijver) en Louise Flick (boekhandel Blokker)

De prijsuitreiking zal plaatsvinden op zondag 22 mei (tijdens Lentefair in de winkelstraat) bij Boekhandel Blokker in Heemstede.

De schrijfwedstrijd is een onderdeel van de viering van de HVHB ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan in 2022.

Inleveren; Boekhandel Blokker – Binnenweg 138 – 2101 JP Heemstede o.v.v. schrijfwedstrijd boekenweek – of via info@boekhandelblokker.nl