Welkom op onze nieuwe website

Afscheid van de oude website…

Van harte welkom op onze nieuwe website. Deze website voldoet aan de hedendaagse eisen voor gebruik op computer, tablet en smartphone.

De site is een schatkamer vol Heemsteedse en Bennebroekse historie en biedt u vele interessante mogelijkheden om te Doen, te Zien en te Lezen.

Met deze website laat de Historische Vereniging Heemstede-Bennebroek, die in 2022 haar 75-jarig bestaan viert, zien dat zij – anders dan de naam misschien doet vermoeden – helemaal ‘van deze tijd’ is.

Van harte aanbevolen

Om het belang van de website voor de inwoners van Heemstede en Bennebroek te onderstrepen hebben wethouder Sjaak Struijf van Heemstede en burgemeester Elbert Roest van Bloemendaal een korte videoboodschap ingesproken.

Sjaak Struijf, wethouder Cultuur Heemstede
Elbert Roest, burgemeester Bloemendaal

Prijsvraag: Zoeken en vinden op de nieuwe site

Een nieuwe website is altijd even wennen en zoeken naar de informatie van de pagina’s die je kende. Om u te helpen en een beetje wegwijs te worden, hebben we zeven letters verstopt op verschillende pagina’s. Samen vormen de letters een kenmerkend woord voor onze vereniging. Zoek ze alle zeven. De eerste letter krijgt u van ons:

Als u meedoet met deze prijsvraag en het door u gevonden woord vóór 1 maart opstuurt naar de websiteredactie, dingt u mee naar een leuke prijs. We verloten onder de goede inzenders drie mooie boeken naar keuze, uitgegeven door de historische vereniging. Succes!